• English (UK)
  • Deutsch (Deutschland)
  • Bosanski (Bosnia and Herzegovina)

DOBRODOŠLI U HOTEL PARK DOBOJ

Mjesto susreta, gdje posao i zadovoljstvo postaju jedno...

POSAO & ZADOVOLJSTVO

LUKSUZNI SMJEŠTAJ & POSLOVNI AMBIJENT

Hotel Park Doboj je moderan, poslovni hotel sa 4 zvjezdice, smješten u srcu Doboja, pored centralnog gradskog parka i predstavlja savršen izbor za goste koji posjećuju grad zbog posla i/ili odmora.

Sa 106 moderno opremljenih soba (jednokrevetne i dvokrevetne), 3 junior, 2 superior i predsjedničkim apartmanom hotel izlazi u susret potrebama svakog gosta, bilo da je u pitanju kraći odmor ili duži boravak.

Najsavremeniji konferencijski prostor od 655 m² koji se sastoji od pet multifunkcionalnih sala, pruža odlične mogućnosti za organizaciju različitih vrsta događaja, konferencija, seminara, sastanaka.

Dodatne sadržaje hotela čine a la carte restoran, sa nacionalnom i intenacionalnom kuhinjom, bar za opuštanje, terasa sa prijatnim pogledom na park, kao i jedinstveni wellness centar sa unutrašnjim bazenom, saunom, parnim kupatilom i prostorijama za masažu.

Naši Resursi

Sobe & Apartmani

Udoban i moderan smještaj koji uključuje 106 soba, 6 apartmana veličine od 17 do 65m². Sistem pametnih soba, besplatni WiFi internet, kablovska TV i još mnogo toga što će učiniti vaše poslovnu posjetu ili slobodno vreme još ugodnijim

Resoran & Bar

Posjetite naš restoran i bar i uživajte u bilo kojoj sezoni. Specijaliteti domaće i međunarodne kuhinje, kolači, deserti i izvanredna bečka Julius Meinl kafa, pretvoriće vašu posjetu u iskustvo za pamćenje!

Spa & Wellness

Naš savremeni wellness je savršeno mjesto za opuštanje Vašeg duha i tijela. Nudimo Vam opuštajući i moderan unutrašnji bazen, saunu, parno kupatilo i savremeno opremljenu teretanu. Opustite se uz spa tretmane, masaže, tretmane lica, pedikir i manikir.

Konferencijske sale

Hotel Park Doboj raspolaže sa 5 konferencijskih sala koje ispunjavaju sve standarde i zahtjeve organizovanja konferencija, sastanaka, proslava i banketa. Stručna podrška tima hotela Park Doboj je Vama na usluzi u osmišljavanju i organizaciji svakog segmenta Vašeg događaja.

NAŠA LOKACIJA

DOBOJ

Kneza Lazara 2
Doboj 74000, RS BiH
Hotel:
Svaki dan
00:00 Am - 12:00 Pm

Kancelarija:
Ponedeljak - Subota
07:00 Am - 04:00 Pm
+387 53 200 810
info@hotelparkdoboj.com